Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig

visa      mig

kär            leken

kärleken

v

i

s

a

visa      mig

kär            leken

kärleken






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-27 13:51



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
ja visa mig...
2011-11-27

    lory
underbart
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP