Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt

i

brinn

brinn

i

den första advent

nu lyser fönster

nu brinner ljus

nu pyntas hus

nu väntas jul

   stå vid dörr  

röd varmt varmt röd


 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-27 17:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna högstämda text!
2011-11-28

    lory
underbart
2011-11-28

  marie-helene
Vacker text från vacker människa....
2011-11-28

  Anya VIP
Kreativt och fint.
2011-11-28

    AA VIP
Ja, nu är det snart jul, i år igen.
2011-11-27

  Rise Little One
Nu är det Jul igen :)
2011-11-27

    Ken Cassel
Det lyser i fönster
Nu brinner ljus
Men här är det bara mörkt, då jag bara undrar vart du min lilla ängel håller hus
Ja, vart är du någonstans mån tro...
:))
2011-11-27

    Max Poisé
Jasså!..Julkänslan smyger på!
2011-11-27

    ej medlem längre
Julstämning när den är som bäst....
2011-11-27

    Birgersdotter VIP
underbart med musik till...
2011-11-27

    Birgersdotter VIP
Ja mysigt...
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP