Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll på med dina tankar...

Affirmation...




Kärleken (Affirmation)

Kärleken finns..........

Kärleken är......

Kärleken är att.....

Och just nu känner jag mig så kär för att......




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-28 09:54



Bookmark and Share


    lory
livets har gett mig en ängel vars röst sjunger i mig...
2011-11-28

  PPQ
jag blir alltid lika glad då affirmationer lyfts fram och vi påminns om dessas möjligheter vilken kanonstart på veckan båda dina texter är underbara och viktiga
2011-11-28

    ej medlem längre
Kärleken finns i världen, universum, allt

Kärleken är runt varje hörn runt varje hjärta

Kärleken är att älska lycka älska glädje älska liv

Och just nu känner jag mig så kär för att livet
är obeskrivligt vackert och människor försöker beskriva det ändå
och vad de gör då är att de gestaltar det vackra genom försöket
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP