Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar om meningar och ords betydelse.




Vad säger vi egentligen?

 

jag saknar inte

jag saknar 

jag

 

 

jag älskar dig inte 

jag älskar dig

jag älskar

jag

 

 

jag behöver inte dig

jag behöver inte

jag behöver

jag





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-30 08:29



Bookmark and Share


  Anna*
Tycker mycket om dessa funderingar som visar en hel del om vad som finns bakom orden i det djupaste av djup. Fint!
2011-12-01

    Birgersdotter VIP
Vackra hjärtformationer..och härliga ordlekar
2011-11-30

    ej medlem längre
Värsta ekvationen att lösa för mig ;) ! Snyggt !
2011-11-30

    ej medlem längre
Fiffigt formulerat, funderar fortfarande!
2011-11-30

    lory
man bara njuter o funderar av dina ord..
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP