Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar mig själv


Älskar att säga
jag överlevde
ännu en gång

älskar att säga
livet är skönt
och man ska vandra
den stigen

älskar att säga
man vinner bara
genom att vinna
över sig själv

och livet som
är fantastiskt

men man måste
vandra stigen

älskar
mig
själv
<3




Fri vers av DanSan
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-02 11:20



Bookmark and Share


  Maria T
Ja, livet är
fantastiskt
2011-12-04

    ej medlem längre
DET är en bra väg att vandra - bara genom att älska sig själv kan man älska andra! Bra formulerat DanSan
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan