Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ande till ande

 

när dina ord når min själ

ande till ande

själ till själ

här och nu

kärleken som är du

ande till ande

själ till själ

beundrar jag 

beundrar

det som är du

beundrar din styrka

din kraft

att du vågar

ta för dig av livet

här och nu

våga pröva dina vingar så

flyga fritt 

inget kan stoppa

våga vara den du är

när dina ord når min själ

ande till ande

själ till själ

här och nu

kärleken som är du

jag beundrar det du är

din musik

dina tankar 

din värme

allt som är du

underbara musiker

musiken orden som är du

du som säger så mycket

när dina ord når min själ

ande till ande

själ till själ

här och nu

kärleken som är du






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-03 12:04



Bookmark and Share


  Elwania
mycket fin,Och allt en spegling av sig själv
2011-12-04

    ej medlem längre
Mycket fin
2011-12-04

    ej medlem längre
Jättevacker.
Det är enklare att ta till sig dina texter om man själv älskar.
2011-12-03

    Birgersdotter VIP
så vackert..bara så vackert
2011-12-03

    ej medlem längre
Jäkla vackert !
2011-12-03

  poetryGirl
väldigt vackert
2011-12-03

  Bibbi VIP
Tycker om.
2011-12-03

    lory
så innerligt o sant ..underbart
2011-12-03

  Anya VIP
En text som böljar fram i ord och rytm. fint innehåll med vackra ord, men ändå allvarligt innehåll.
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP