Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska i mig...




Forse

 

tu
tu
anche
tu
anche
io
forse
noi
noi
come l'amore
tu
tu
 anche
tu
 
anche
 
io
forse
noi
noi
come l'amore
du
du
också 
du
också  
jag
kanske 
vi 
vi
som kärleken
du
du
också
 du
också
 jag
kanske
 vi 
vi
som kärleken

du du också du också  jag kanske vi vi som kärleken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-03 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert :)
2011-12-04

  PPQ
håller med föregående talare du överraskar alltd positivt:D
2011-12-03

    Birgersdotter VIP
Alltid spännande se vad man ska finna hos dig..varierar dig alltid...mycket fint
2011-12-03

    lory
oh du blir bättre o bättre för varje gång jag läser,,mamma mia underbart...
ryser..så fint..vällagrad vin...
kanske kanske....
TVTB
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP