Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckel




Two sides?

two sides 

allt

har det

två sidor

mörkt och ljust

svart och vitt

det man ser och inte ser

det synliga och det dolda

eller kanske har allt

ännu fler sidor

ja det har det ju

allt har egentligen

många sidor

kanske miljontals sidor

och för varje sida av dig

som jag lär känna

blir jag alltid lika överraskad

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-04 09:36



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
så är det..underbart att upptäcka...
2011-12-04

  Bibbi VIP
Så sant.
2011-12-04

  mare VIP
Bra ;)
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP