Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuter

 

jag njuter

av en tugga av dig

dina smaker möter mina

du smälter på min tunga

jag sväljer dig hel

precis som du är

du är underbar njutning


 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-04 10:31



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
låter härligt..fint skaldat
2011-12-04

    Ken Cassel
Sväljer du mig hel, Nina?
Vad trevligt
Hi hi
Och jag med mina små snuskiga tankar
:)

Mera kramar!
2011-12-04

  Anya VIP
Härligt och lite sensuellt.
2011-12-04

    lory
i like it underbart

njutning hihi wau
2011-12-04

    ej medlem längre
Mums låter det som !
2011-12-04

    Birgersdotter VIP
ha ha ..härligt...måste nog skaffa en sån mumsbit..hihi
just nu fasstnade jag på ..filmrulle..hihi
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP