Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägvisaren

Shamanen sitter vid lägerelden

han dricker en magisk dryck ur en handsnidad skål av trä

han slår på sin trumma och färdas genom tid och rum

brasan brinner det sprakar och sprätter gnistor från elden

den känns levande ikväll i mitten i lågorna ser han

fantastiska bilder

visioner om framtiden

historien bakåt

i mörkret ser han skuggor som dansar i tipin

elden sprakar mer och mer

vargarna ylar

det är månsken

natten är magisk

himlavalvet lyser genom taköppningen

han vet att tider skall komma

han ser det i elden

han ser det i skuggorna

han möter sina anfäder där i tipin

i skogen i en glänta på bergstoppen

alla de andra tittar på honom

de dricker ur samma skål

de undrar vad han ser

vad han hör vad han känner

han är närmast andarna

hans plats är helig

ingen är som honom

han är den främste den visa den kloka

den som kan färdas genom dimensioner

den som kan känna i hjärtat

den som bär all kunskap

han är vägvisaren

ikväll har han något viktigt att säga

han talar om något som är av vikt

han talar om hjärtats väg

att det är dags nu

för alla att öppna dörren till sina hjärtan

att de ska känna med hjärtat

han talar om för dem

att de ska leva

leva i kärlek

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-04 19:47



Bookmark and Share


    Ken Cassel
:))
2011-12-04

    ej medlem längre
Suck...så underbart!
2011-12-04

    ej medlem längre
Bra berättelse som är positiv !
2011-12-04

    lory
oh vad ljuvligt...härligt..
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP