Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

ängel

ängel du värmer

här på min hud

här i min själ

känner vingar som växer

när jag står böjd inför dig

ödmjuk inför dig

ditt ljus din kärlek

du rätar på min rygg

viskar i mitt öra

sträck på dig

var stolt

du är så älskad

du är ljus du är kärlek

ren kärlek

jag känner hur mina stora vingar flaxar 

ovanför mig bakom min rygg 

jag blir så förvånad 

de är verkligen mina

mina vingar

jag lättar från marken

ja jag är lättare nu

jag känner mig hel

så hel

som bara en ängel kan känna 

med hjärtat fyllt av kärlek

och vet du ängel

du helar mig

du helar min själ

du helar min kropp

du ger mig styrka

du ger mig lugn

för jag känner 

det mitt hjärta redan vet

att jag är

är en ängel av ljus

och du 

det är så underbart 

när jag förstår

vad jag är

när jag inser känner och vet

vet vad jag är

när jag är 

en ängel av ljus




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-12-04 22:20



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Änglarna har talat genom dina ord!
2011-12-06

    ej medlem längre
mycket vackert.. :)
2011-12-05

    ej medlem längre
Ditt sanna jag Lyser vackert.
2011-12-05

  zallander
Snygg form, snygg text . Gillar
2011-12-05

  Anya VIP
Änglavingar svävar över din text.
2011-12-05

    lory
den tar andan ur mig helt enkelt ...bella mia...
2011-12-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
Änglafyllt fagersamt!
2011-12-05

    ej medlem längre
Jättefint !
2011-12-04

    ej medlem längre
Vackra du...du skriver som en ängel.
2011-12-04

  Sofhia Wirström
underbar, ljuv, harmonisk
2011-12-04

    Birgersdotter VIP
ÅH den här var fin...du ängel av ljus
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP