Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stella Stjärna

 

en
stjärna
i en
stjärna
stjärnor  
som älskar
lågor brinner
brinner som elden
där stjärnor föds
i rymd
rymd
galaxer 
inom själarna 
själarna som älskar
viskar  om kärlek
varm kärlek
viskar  en stjärnas kärlek

 

 

un

stella

 

in una

stella

 

stelle

che ama

 

fiamma brucia

brucia come il fuoco

 

dove nascono le stelle

nello spazio

 

spazio

 

galassie

le anime

 

le anime che amano

sussurri d'amore

amore caldo

 

sussurra di una stella d'amore

 

 

 

 

en stjärna

i en stjärna

stjärnor som älskar

lågor brinner

brinner som elden

där stjärnor föds

i rymd

rymd

galaxer inom själarna 

själarna som älskar

viskar  om kärlek

varm kärlek

viskar  en stjärnas kärlek





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-05 19:44



Bookmark and Share


  Elwania
skön att intaga
2011-12-09

    Birgersdotter VIP
Helt underbar
2011-12-05

    ej medlem längre
molto bello!
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP