Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt egna odjur.....Love you Trollet :-)




Ett Odjur hittar hem

 

En felaktig handling

får konsekvenser

ingen kan ana

 

Två vilsna själar

i främmande värld

söker hjärtats mening

 

Hans skräckslagna blick

ser henne i ögonen

och fruktan möter nyfikenhet

 

Ett leende smälter ett hjärta

och hans själ får äntligen vila

mot hennes mjuka läppar




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-05 22:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Hur kan det komma sig att ingen upptäckt denna dikt....underbar är den ju!
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP