Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supernova (Haiku,senryo)

Supernova lys

explodera här och nu

låt mig älska dig.

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-11 20:25



Bookmark and Share


    Ken Cassel
låt mig få älska dig, nu när du bara håller på att bli till en ny stjärna uppe på det så stora
och magiska himlavarvet
Hi Hi
:)

Kramar
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP