Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Mitt liv..

Jag har ett kärleksliv..
går mets på pin kiv..
ska nog kanske rent av skaffa min dagliga föda...
ekonomin kan säkert börja blöda..
min vän..
du får bidraga med vad som finns
det kanske du minns?

Jag är dock en saklig kvinna
van att alltid vinna
feminin och vacker får heta duga
nåde den som ka för mig artigt ljuga...

min vän...

ska du skicka något till din söta kvinna?
försök vinna eller försvinna..

kanske vi kan se på den saken.
den arme kraken

älskar han mig och vill att jag ska "smiska styggingen"?
passa på du..snyggingen..




Fri vers av anita VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-11 16:54



Bookmark and Share


  nalltuss
Det behövs bättre belysning här.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP