Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie


Jag är den jag är...

eftersom jag är som jag är
håller jag den ende så kär..
vi ska ett party..whiskey.."oh, la la.."
inget ,bla,bla..

min vän..

vi ska vara ett helt gäng
vi ska hålla på i vår säng
man som kvinna
älska och vinna

turas om med den ena och andra
känna på varandra..
smeka och leka? Jepp, det ska vi göra...
hångla och förföra..

Hala fram den...

min vän




Fri vers av anita VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-12 15:54



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
skön text
2012-10-10

  nalltuss
Du får visst !
Klart att du får !
Hala fram den bara !
2011-12-16

  Kalle.O
Tonsätt den, skulle säkert bli en slagdänga:)
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP