Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan

ingen kan se

det jag ser

när jag ser dig

och det jag ser hos dig

under ytan

det är bara

så mäktigt




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-14 06:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var skitvacker ! Mycket i alla fall !
2011-12-14

    lory
under yttan ser vi klart
2011-12-14

    ej medlem längre
yeah!!!
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP