Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av PPQ:s text... egenintresse..




Om kärleken...

 

om kärleken
kärleken är bara 
bara så underbar
och har man känt den 
så vet man hur den känns
man vill aldrig vara utan den 
och det behöver man inte heller
ju mer man ger desto mer får man
ja man ger och får kärlek
villkorslöst....
det är magi...

 

om

kärleken

kärleken är bara 

bara så underbar

och har man känt den 

så vet man hur den känns

man vill aldrig vara utan den 

och det behöver man inte heller

ju mer man ger desto mer får man

ja man ger och får kärlek

villkorslöst....

det är magi...




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-15 06:32



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

så vacker hyllning till kärleken tyckte också om din pyramid
2013-05-23

  poetryGirl
JA NYFÖRÄLSKELSEN ÄR HÄRLIG
2011-12-15

  Anya VIP
Visst är det magi! :o)
2011-12-15

    Ava He
så sant om kärlekens magi
2011-12-15

    lory
magi ,instämmer
2011-12-15

  PPQ
det är verkligen magi för den som upplevt det råder det inga tvivel och den kan känna igen sig i din text... va är den inspererad av mig :D tack snälla hedrad nu blev jag glad
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP