Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar du

 

och du glömde mig
välvde nya himlar
stod ny inför dagen

ensamheten var min
att lyssna till
i ett eko av kärleken

saknar du mig någonsin
när dagen blir grå
och skuggor av då
spelar sitt spel

saknar du mig någonsin




Fri vers av kath
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-01-18 08:02



Bookmark and Share


    Mejja
Ja det tror jag - skuggorna från då kommer alltid och då man minst anar. Då och nu tillsammans blir tiden. Och i tiden finns du.
2006-01-21

  Rachel Roth
stilla tänker jag..
att svaret nog är ja
så vackert du har
skrivit...och innerligt
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath