Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maestro du och jag...


 

när

vi berör

varandra 

när vi  dansar

smeker våra själar 

 varandra

i

stjärnhimmelen

i

stjärnljus

möts vi

inuti

 

i

varandra

och det är magiskt

alldeles underbart

 

tankar möter tankar

 

nuddar 

med kyssar

och smek

 

passionerat

som bara

älskande

kan


i

i tid

där tid är


vi älskar

när änglarna spelar

den ljuvaste musik


vi växer inuti

 

i

varandra

som änglar gör

 

vi svävar

i

 

i

stjärnstoft


du och jag

 

 himmelen

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-15 19:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvligt vacker...
2011-12-16

  Linda CH VIP
Ljust drömmande vackert!
2011-12-16

  mare VIP
Ljuvlig ;)
2011-12-16

  Rise Little One
din text är som balsam för själen
2011-12-15

    ej medlem längre
Änglavackert!
2011-12-15

    lory
så fint
2011-12-15

    Birgersdotter VIP
vackert
2011-12-15

    ej medlem längre
Så vackert ! Positivt så här i det mörka hel...et ;) !
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP