Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett brev till dig

Jag har sett kärleken

jag har sett den i dina ögon

och har man sett kärleken

så vet man just det 

hur perfekt den är

hur rätt den är

hur mycket den älskar

ja har man sett

kärleken

så vet man

vad hjärtat vill ha




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-17 08:10



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert.
2011-12-18

    ej medlem längre
Så vackert...
2011-12-17

    Birgersdotter VIP
ja -och vad den inte vill ha...
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP