Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver ( Dubbelhaiku, senryo )

Jag skriver kärlek.

Jag skriver om dig min vän

när jag skriver så.

 

När jag skriver så

skriver jag till dig min vän

jag skriver kärlek.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-17 08:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint !
2011-12-18

    ADI Nehlin
fint..
2011-12-18

    ej medlem längre
Jag blir varm av dina ord.
2011-12-17

    Birgersdotter VIP
Och när jag läser min vän
får jag en glimt av det underbara
Det efterlängtade...
som kallas kärlek...
Men också underbar vänskapskärlek
Du värmer oss alla!!!!!
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP