Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det doftar blommor när vi älskar...




Du vet II

jag vill ha

ha allt det där du har

ja jag menar inte saker

du vet

jag menar 

din mun mot min

dina händer i mina

din hud så där nära min

ja jag vill liksom känna din doft

höra ditt hjärta slå när jag vilar i din famn

känna hur dina fingrar smeker mitt hår efter att vi älskat

du vet

jag vill ha din doft i mina näsborrar

så att jag kan andas igen




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-26 11:52



Bookmark and Share


  Tosca
Vackert diktat.
2011-12-28

    AA VIP
Vackert....
2011-12-27

    ej medlem längre
Sensuell text som väcker en sövande längtan..och vacker gran !!!
2011-12-26

  Anya VIP
Vackert och lite hett!
2011-12-26

    Birgersdotter VIP
ja säger bara..lyckliga du...
2011-12-26

    lory
oh vad fint..oh det doftar blommer nä vi älskar ..mmmmmm
2011-12-26

    Ken Cassel
Om det luktar blommor när vi älskar vet jag ju inte riktigt
Snarare en del svett och en del snusk
Kanske bäst att man innan bara parfymerar sängen och rummet med lite stark Musk
Hihi
:))

Kramar!
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP