Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..skriver om punkten strax ovanför baken på kvinnans rygg..där alla kurvor plötsligt stillas till en liten plan punkt "Stormens Öga"


Stormens Öga



Sjönhetsskepp
på Betraktelsens Hav
siktat Kvinnoland

likt stormfälld Lilja
ligger hon där
tryggt på mage

midjans vik bjuder lä
och visar riktning
mot fast mark
längs ryggs
muskulära sluttning

vilar vid mynningen
av skårans dalgång
alla böljningars möte
i lugnets punkt

Stormens öga




Fri vers av Ord
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-01-19 11:03



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Det är BARA dina ORD
som kommer
som får DIG att komma
DINA underBARA ORD
finns ingen annan
som får fram denna
känsla..
Tack!
2006-04-27

  prinscess VIP
gud vad vacker
helt gudomlig
jättebra skriven
2006-01-19

  Dan Linder
!!!!!!!
2006-01-19

  Dan Linder
det här skulle kunna vara en ny hit från Olle Ljungströms penna. Intelligent och med klass. Inget effektsökeri, bara en berättelse, en relation och ord fulla av laddning.
2006-01-19

  sol
hm, både min kommentar
och själva texten var borta -
så, du har förtydligat det hela
..bra - kanske blev ett graft
missförstånd..aldrig hört detta
uttryck tyvärr...men sett själva platsen

hursom njuter man enormt
av dina ord och som jag sa
tidigare är det intressant
med alla mäns olika
favoritkroppsdelar..alla kan
ju tex inte gilla tuttar...

du gjorde det igen!!!
2006-01-19

  Albert
tack igen, du ser vackert
2006-01-19

  Last Word Spoken
Ah, ursäkta, ser att du tagit bort tillsatts texten...

puh...skönt...

...alla är inte pefekta men kan bli/är...*L*
:))
Kram kolsyrad mer, smak passionsfrukt :))

Lori
2006-01-19

  Last Word Spoken
Naturens makter förenade i kvinlig skönhet...

Väldigt dramatiskt och sensuellt och sexigt

Men en undran...tillsattser, är du allergisk eller?

Eller en moral emot tillsatser i skönhet?
2006-01-19

  Propella
Den här ger mig mysrysningar från tårna och upp! Härlig hyllning.
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord