Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

jag tänker

på dig nu

min vän

för du

bär sorg

som gör ont att bära

när man bär det man måste

för att det är så livet är

jag tänker på dig nu 

min vän

för du

bär sorg

som gör ont

så ont att bära




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-27 22:50



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin och inkännande text.
2011-12-28

    Birgersdotter VIP
Tack vännen för ditt stöd...tror du tänker på mig kram
2011-12-27

  kent nielsen
flera vännor som dig du!!!
2011-12-27

    Ken Cassel
:((
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP