Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i prick....

suddigummit suddar ut

flummar till det så där 

du vet som när kulor

träffar rätt

mitt i prick




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-29 14:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA starkt och explosivt!
2011-12-30

    Birgersdotter VIP
hihi..vännen
2011-12-29

    lory
dina ord mitt i prick-själen
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP