Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säljes (sexordsnovell)

Säljes nio fina trasiga röda julgranskulor.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-01 22:33



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Låt inte katten klättra i granen.
2012-01-04

    lory
hahaha..jag köper dom till nästa år
2012-01-02

    Birgersdotter VIP
Hi hi ..har du nått bra lim.hihi
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP