Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän...




Sov sött

sov sött

min vän

och du

jag sänder dig

jag sänder dig en ängel

en ängel med vita vingar skimrande

skimrande under stjärnorna

jag sänder dig en ängel

av ljus av kärlek

vet att hon älskar

älskar dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-05 00:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om den fina poesin, tycker om tanken och formuleringen...
2012-01-05

  Seglaren
Det är en kärleksdikt. Eller vaggvisa.
Det ser man på: "sov sött" "älskar dig"

Den får väl godkänt, men jag skulle vilja att den hade mer kött och blod och riktigt grep tag. Riktig Kärlek är sällan en idyll.

Som nu är dikten vacker. Som ett smycke att hänga kring halsen.
Det kanske är bra nog .... trots det är det såna här dikter man sällan kommer ihåg.

Vänlig hälsning
2012-01-05

    Birgersdotter VIP
Underbart....Mjukt omtänksamt tryggt...Tack
2012-01-05

    lory
underbart

en smekning för själen..mmmmmm

natti ...
2012-01-05

    AA VIP
Vackert och omtänksamt...
2012-01-05

    tramp
fint och mjukt
tack
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP