Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Sex i duschen

Jag står älskar passionerat med dig i duschen .

Vi har en het och vild stund då vi är nära vid varandra och smeker på varandra.

Kärleken är där och vi står där och leker.

Du slickar min hemliga mutta och jag stoppar i din snopp i min mun.
Så roligt vi fick , så bra det gick.





Fri vers av anita VIP
Läst 772 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-05 10:04



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Du skildrar det ömt och bilder framträder
2012-10-11

  lodjuret/seglare VIP
Den här texten känns litet naiv sådär och grammatiskt sett inte helt okej. Men kanske är det bara ordpoliser som verkligen bryr sig om sådant. (Hur kan en mutta vara hemlig?)
2012-04-13

  nalltuss
Man blir euforisk och helt upprymd av glädje att det finns nån som vill skriva så här i poeter. Trots att ämnet är vanligt så är det du som gör det bäst utan att veta det själv.
2012-01-07

  Ronny Berk
en text som skapar bilder av älskogs lusta !
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP