Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prisma



Låt mig lysa
Låt mig synas
Låt mig se
Låt mig belysas

Ge mig plats att flyga
i eldflugors gemenskap

Låt mig bjuda av
skrattande leenden
ur ögons hörn

Låt mig samla ljuset
bryta alla strimmor
till ett enda fokus

Låt mig..
när natt föder gryning
reflektera ljuset
mot de inre ärr
ingen annan
får beröra




Fri vers av Ord
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-01-20 14:12



Bookmark and Share


  Propella
Detta är en innerlig text som får det att svindla till i mig...
2006-01-22

  rebecca d
Låt mig..
när natt föder gryning
reflektera ljuset
mot de inre ärr
ingen annan
får beröra

fint! att varsamt gå fram med de såriga...
2006-01-21

  Tobias Hedlund
berör någon så vi finner livet lite rikare, när lite ljusare
upptäcker små eldflugor som belyser inre sår
endast delgivna i trygghetstimande förundranstunder
mellan älskande tu
2006-01-21

  Roger VIP
Märkligt att jag läste När herr Natt föder fröken Gryning. Din dikt är härligt befriad från hjärta smärta och skär ändå in genom skydden. Snyggt
2006-01-20

  sol
ja, du är en belysande
själsprisma verkligen.

tänk att ha dej å läka
sitt innersta inför!
2006-01-20

  kärleksbarn
reflektera ljuset
mot de inre ärr
ingen annan
får beröra

väldigt väldigt fint!
jag fattar, men ändå inte...fattar du?
POK
2006-01-20

  raphaela
"..när Natt föder Gryning
reflektera ljuset
mot de inre ärr
ingen annan
får beröra.." Känsligt och hudnära, läser längtan om att släppas in. Mycket vackert.
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord