Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Jag är vinden,

 

vinden som blåser försiktigt i ditt inre.

 

Jag svävar fram, i dina landskap.

 

Jag stormar, i ditt inre.

 

Jag svävar fram, inuti dig.

 

Jag ger dig syre.

 

Jag ger dig liv.

 

Jag får dig att växa.

 

Jag är vinden, som svävar fram

 

och stormar i ditt hjärta.

 

Ja, jag är vinden i ditt hjärta

 

som fyller dig med liv.

 

Och du är vinden i mitt inre.

 

Och du fyller mig med liv.

 

Tillsammans älskade, bildar vi en orkan.

 

Och då vi möts älskade, är vi,  en vind av kärlek.

 

En varm vind,

 

en kärleksvind.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-10 23:24



Bookmark and Share


    Max Poisé
"tillsammans är vi en orkan"
Går ju i för sig tolka på motsatt håll.

Fast jag gör det inte och njuter av texten! :-)
2012-01-11

    Ava He
så fin dikt
2012-01-11

  Anya VIP
Mycket fint i vindig ton. Vackert med fin rytm.
2012-01-11

    Birgersdotter VIP
Ginger tog mina ord.....håller bara med !!!!!!!!!!!!!!!!!
2012-01-11

    ej medlem längre
Om och om igen gör du det...skriver så jag tappar andan!
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP