Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om?

Om du funderar,

vart jag svävade?


Jag flög 

ovan stjärnorna.


Just så,

in i din himmel.







Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-11 23:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
amoursvävning - fint
2012-01-12

    Birgersdotter VIP
underbar
2012-01-12

  Lars Hedlin
Mästerlig "APPLÅD"
2012-01-12

    Ken Cassel
Sväva i vinden medan vindarna smeker dig om kinden
:))
Hihi

Kram!
2012-01-11

  M M Mannheim VIP
Sväva i rymden, oh vad härligt!
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP