Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovädersnatt

 

Mörkret viner

vilda droppar

hugger genom glas

tuggar fradga

slår sig blodiga

landar avsvimmade

vid väggens fot

 

Ett par ögon iakttar

förtvivlad kamp

en låga fladdrar

i andedräkt

hopkrupen kropp

finner vila

i stormens öga

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-12 08:47



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det finns en ensamhetston här som jag gillar. Där ensamheten inte visar sitt fiendeansikte. Snyggt.
2012-01-12

  Nio
Like
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP