Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag vet

 

 

Jag ringer på din dörr

väntar väntar

förväntansfullt

 

du öppnar dörren och ler

 

jag ler

fjärilar i magen

 

doften av dig gör mig yr

dina vita tänder

din mun

du

ja allt som är du

 

dina ögon

drunknar nu

du drar mig intill

kysser mig ömsint sakta

 

håller om mig viskar åh

i mitt öra

 

jag faller

eller står jag

jag vet inte världen snurrar nu

nu när jag är i din famn

äntligen

 

hela jag ler

blygt

men sedan öppnas mina ögon 

och jag ser rakt in i din själ

jag vet 

jag vet att jag älskar dig

 

faan det känns i hela kroppen

jag blir så svag i din närhet

pirr i hela kroppen

 

wow det här är kärlek

du pratar

jag hör inte vad du säger

vill bara slänga mig i din säng

men nej det är nog för slampigt

eller nej

 

jag ser din blick

den är svart

jag vet

jag vet

det är som att du viskar i min själ

jag vill älska med dig nu

just nu kom hit

 

jag sätter mig på sängen din

du sitter redan där

du drar mig intill dig

kysser mig

luktar på mig

mumlar mmm

 

jag känner hur galen jag blir

jag är tokig i dig

så är det

 

du tar av mig kläderna

smeker mig

och jag dig

kysser hela min kropp 

jag svävar in i din himmel

du är helt fucking amazing

det bästa jag någonsin varit med om


 

 dina ögon

du

du är så gudomlig

som en gud

 

du tar tag i mina händer

åh vad jag älskar dig 

du är inuti mig nu

våra blickar möts

vi blir ett

 

 

du jag 

 

så underbart

 

och ja jag vet 

 

 

jag vet att jag älskar dig


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-12 19:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Barvo den har du gjort bra!
2012-01-13

    AA VIP
Underbart. Vilken hetta. Vackert.
2012-01-12

    lory
oj här hettar det....UNDERBART:::MER VI VILL LÄSA
2012-01-12

    ej medlem längre
Härlig erotik!
2012-01-12

    ej medlem längre
En lite mer vågad Nina..bra !!!
2012-01-12

    Birgersdotter VIP
så fantastisk ..svävar med musiken..
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP