Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en ruin av liv

 

och jag stegar förbjuden mark
ritar hemligstämplade kartor
söker källan

dårskapen vilar tätt intill
där vikten av dig väger mina dagar

men i mina ögon
vilar du med mig
där vinden stillar sin längtan

i en ruin av liv




Fri vers av kath
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-01-21 07:57



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
dårskapen vilar tätt intill

hm!! gillar...

och jag stegar förbjuden mark
ritar hemligstämplade kartor

det med, oh, så bra uttryckt.

att våga, att utsätta sig, riskera...det är ju ockås vägen tilll källan

i att i alla fall tro att den andre är med...kan var en tolkning
eller också finns den andre tillsammans med den andre delen av poetjaget i ruinerna..är men-et som ett tecke ntt det är däför dårskapen vilar, (även om tätt intill...det känns ju alltid som man förlorar förståndet...när man går ut i det förbjudna...)
2006-01-21

    Mejja
Åh vilken känsla du får in i dessa dina rader! Åh och oh ja "där vinden stillar sin längtan"
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath