Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ?

I krig och kärlek

är allt tillåtet då?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-14 11:07



Bookmark and Share


    hver=gufa
Nei að elska í kærleik er yndi.
Stríð er hatur.
2012-01-15

    lory
vet ej min vän ...svårt att svara
2012-01-14

    ej medlem längre
det finns väl regler inom allt.. och individbaserade regler också?
kärlek är inte utan regler.. tror jag.. vi lär varann hur vi önskar bli behandlade osv för att vi ska känna oss älskade.. vi lär varann om hur vi vill bli respekterade och förstådda..
2012-01-14

  Seglaren
Numera finns det överenskommelse vad man får göra i krig. Så där är allt inte tillåtet.
I kärlek finns inga överenskommelser. Troligen är det mesta tillåtet.
2012-01-14

  Järnkatten
Inte riktigt allt, men mycket ;)..
2012-01-14

  Elinsomalltid
Dom säger det ;)
2012-01-14

    Birgersdotter VIP
Inte i krig och inte alltid i kärlek...men följ ditt hjärta ..det leder dig
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP