Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En modern företeelse....




Internetdejting

 

Orden svävar i rymden

seglar över jordens avstånd

bärs med vågor

söker andra ord

 

Ett öra lyssnar

på de försiktigt viskade orden

sträcker ut en hand

och tar emot

 

Försöker förstå och tolka

känna allt som inte sägs

det som förmedlas

mellan de uttalade ljuden

 

Varsamt växer tillit

och orden får nytt hem

frön av känslor

sås av svävande kommunikation

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-14 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP