Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harpan

 

harpan spelar himmelska toner

nej inte som du

när du spelar

harpa

som den gamla ilskna harpan

som bodde under oss

i stan

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-18 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP