Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://jexxicaa.blogg.se/2011/september/vralgoa-vaniljbullar.html




Vaniljbullar

Vaniljbullar med mjölk och mandelspån

som magi för ett trasigt hjärta under filt

det är doften av vänskap med tröst

och smaken av underbar frestande kärlek

ja så underbart doftar fluffiga vaniljänglar




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-20 16:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gottgottigottgott
2012-01-21

    Birgersdotter VIP
vaniljänglar mums
2012-01-20

    Ken Cassel
:))
2012-01-20

    lory
oh mmmmm nu är jag sugen,,,,
2012-01-20

  Seglaren
Vaniljbullar.
Smakar gott med mjölk.
2012-01-20

  Nio
själv har jag kardemumma ;-)
2012-01-20

  Celticgirl VIP
Jag blir så sugen på att bara dessa kakor, men har för tillfället ingen ugn :/
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP