Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva?

man kan leva sitt liv 

eller så kan man välja

hur man vill leva?

och verkligen leva




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-21 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var djup , kort OCH braa !
2012-01-22

  Lars Hedlin
Och så Lever man! :)
2012-01-22

  Murrey
Alldeles sant...mycket tänkvärt. Kram
2012-01-21

  La Magnólia VIP
Mycket tänkvärt!
2012-01-21

    Birgersdotter VIP
ja ....välj och lev!!!!!!!!!! det liv du vill ha...
2012-01-21

  Rise Little One
Kloka meningar..
2012-01-21

  M.A.J.R
japp instämmer här
det är så det fungerar. en del kör bara på och andra tänker till och ser sin framtid...sedan lever de för att få den.
2012-01-21

    AA VIP
Så sant...
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP