Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle

Jag skulle kunna resa till Plejaderna

fram och åter

bara för din skull

 

vandra över okända berg

flyga in i drömmarnas djup

vakna i klarhetens visdjupa källa

 

men jag skulle göra det

med ljus i mitt hjärta

 

jag skulle prata med andeväsen

som ingen annan förstår

och liksom göra allt för att de skulle förstå

 

jag skulle vicka på tårna i en vacker salut

för det är ju så det känns

när man älskar




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-23 22:08



Bookmark and Share


    hver=gufa
Ég veifa tánum
til sjöstjörnunnar
tala við anda
með opið hjarta
flýg í djúpum draumi
dimmalim
yfir fjöllin hvít.
2012-01-23

    Birgersdotter VIP
Tänk att få känna så..vicka på tårna..hihi
2012-01-23

    Ken Cassel
Får jag följa med?
:))

Kramar!
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP