Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind

Vind

 

Jag talar till dig.

 

Du har makten,

 

att flöda,

 

att blåsa,

 

att skapa liv.

 

Sol, jag kysser dina strålar.

 

Stjärna, jag besöker dig i drömmar.

 

I drömmar,

 

jag dansar,

 

i kärlek och ljus,

 

flödar in i dig.

 

 Jord och hav och himmel.

 

Fader himmel, i dig sänder jag kärlek.

 

Moder jord, i dig har jag mina rötter.

 

Ande, kropp och själ.

 

Skapade av stjärnstoft.

 

Heliga i universum.

 

Vi är gudar av guld,

 

gnistrande som diamanter,

 

fyllda av djupaste visdom,

 

av kärlek.

 

Heliga andar.

 

Jag hälsar er, gudomliga själar.

 

Vi är gudar, i sagolika drömmar.

 

Hjärtan strålar samman,

 

i norr och söder,

 

öst och väst.

 

Vi är.

 

Vi är.

 

Vi är.

 

Vi är ett.

 

Vi skapar.

 

Vi drömmer.

 

Vi är kärleken.

 

Vind

 

Jag talar till dig.

 

Vind.

 

Du har makten,

 

att flöda,

 

att blåsa,

 

att skapa liv.

 

 Liv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-24 18:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Underbar...meditation..bokmärker
2012-01-25

    ej medlem längre
Som flytande guld....
2012-01-24

  Maj-Lis VIP
Otroligt fint skrivet
2012-01-24

    lory
helt magisk
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP