Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonlock

mina ögonlock är tunga

 

och jag sover visst bredvid

 

dags att vakna

 

dags att vakna

 

ja livet börjar idag




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-25 06:40



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ibland vill man bara sova vidare...
2012-01-25

  Sofhia Wirström
godmorgon...än har jag inte vaknat känns det som.
2012-01-25

    ej medlem längre
En del morgnar tar tid på sig att vakna.
2012-01-25

    lory
god morgon sjunger själen en ny dag ....
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP