Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig är alla poeter här 

som skriver och läser det ni kallar dålig poesi




Dålig poesi?

jag ser

och det jag ser

väcker tankar

i mig

 

 

ni klagar 

klagar på bokmärkningar 

klagar på poesi

ni säger att dålig poesi bokmärks

 

 

men vilka är ni som vill säga

 

som vill tala om för mig

vad som är bra poesi för mig

 

för jag kanske inte

tycker som dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-01-25 06:52



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
ja bra...Alla tycker olika..Det handlar om respekt..kritik ska vara konstruktiv...Alla de som klagar kan skriva sånt de tycker är bra ..och sluta tro de kan bestämma vad som är bra och dåligt!
2012-01-25

  Sofhia Wirström
bra där, tycker som dig. vad är bra poesi? det är olika för oss alla.
2012-01-25

  mare VIP
Allt ligger i betraktarens ögon...vi bär alla eget unikt..och tyvärr, denna sajt äger lite för mycket av "inbördes beundran", och för många som "tror dom vet".
Bara skriv på, skapa från ditt hjärta, din själ, och bara le* åt dessa individer ;)
Dom kommer alltid att finnas ,slösa INTE din dyrbara tid och energi..
2012-01-25

  TT
...nä, det finns många självgoda poeter på sajten som tycker att alla som inte tycker som dem är dåliga poeter...jag kräver bara att bli berörd inuti av en text...och för att göra det behöver författaren inte heta Tranströmmer eller Ferlin...det är i det lilla som det stora miraklet sker...håller med författarinnan...alla är vi poeter var och en på sitt sätt. Det jag inte gillar läser jag inte. Det jag tycker om berömmer jag. Du har så rätt Ninnanonia!
2012-01-25

    lory
livet är poesi,bra utryck för den är att lämna spår..skriv fina påoeter o lev,upplevl..ge av sig själv o sluta gnäll...bravo
2012-01-25

  yoakimu
Ja, märkligt.... att vissa verkar göra sig stora genom att trycka ner och kontrollera andra är iofs inget nytt, inte heller inom konst. Men som du så träffsäkert påpekar är det olika vad vi gillar, och det måste få fortsätta vara det. Om man inte gillar vissa texter är det ju bara att undvika dem - det är ju inte precis så att man tvingas läsa texter på poeter.se.

Och för den som stör sig på att dålig poesi läses och bokmärks: utan dålig poesi kan det inte finnas någon bra poesi. Så var glad över att den dåliga poesin skrivs, det ger möjligheter och utgångspunkter för bra poesi.

Det finns alltid något bra i det dåliga. Och alltid något dåligt i det bra.
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP