Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlöst

 

bottenlöst enkelt

låter du bra

 

med korken i hjärtat

och flötet ovan

 

som bubblor under ytan

blubb

blubb

 

ja

det kittlar i tanken




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-25 20:41



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
glimten i ögat
går att utläsa här...

härligt..
2012-01-25

    Birgersdotter VIP
Ja det kittlar...
2012-01-25

  yoakimu
Härlig text! Den har något lekfullt över sig. Tankekittlande :)
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP