Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda hjärtan

rosa moln

röda hjärtan

med fluff

visst bryr jag mig

mycket

men allt kan inte sägas

med ord




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-26 15:55



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så sant...
2012-01-26

    ADI Nehlin
sant..fint skriftat
2012-01-26

    ej medlem längre
Gulliga ord.
2012-01-26

  Michaela Dutius
Somt är för skört.....väl poetat
2012-01-26

  Anya VIP
Nää det är sant, allt är svårt att uttrycka.
2012-01-26

    lory
fint mjukt..
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP