Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomsvinter

 

vit snö

is

glittrande 

borrar

hål

djupt

ser bara vatten

tystnad

en liten pall

en liten pall till

lite sällskap

en termos varm choklad med grädde

två koppar

goda mjuka smörgåsar med ost

ett pimpelspö

och massor av solsken

det nappar

åh en aborre

kan livet bli bättre 

en vacker vinterdag

när snön klär naturen i vitt

och kyler den vackert med sin ande

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-29 16:24



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert. Stämningsfullt. Fint barndomsminne.
2012-01-29

    Birgersdotter VIP
Fint barndomsminne
2012-01-29

  Roger L Svensson
Välbalanserat upplägg med en vacker slutrad: "och kyler den vackert med sin ande"
2012-01-29

  Nio
Jag blir utflyktshungrig
2012-01-29

    Ken Cassel
:)
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP