Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatt

läser

känner

du är en skatt

i mina ögon

jag är en skatt

i dina

vi är varandras jämlikar

lyssnar känner tycker tänker

du är en skatt

i mina ögon

jag är en skatt i dina

vänner

värmer




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-29 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt att läsa positiva ord om vänskapen!
2012-01-29

  Rise Little One
Värdefulla vänner...
2012-01-29

    Birgersdotter VIP
Vänskatter behövs...
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP