Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäktig

Mäktig

mäktiga        ängel

sveper..

in                 i mig..

fyller mig                       med ljus kärlek

med            kärlek...

så     mäktig ...

allsmäktig

ängel

dina vackra vingar  av guld

din inre      styrka

mäktig         och ljus

torkar    mina tårar

värmer min hud

älskar mig

berör

berör min själ

älskade

ängel

mäktig

mäktiga du

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-30 23:04



Bookmark and Share


    AA VIP
Underbart varm text...
2012-01-31

    lory
oh bara så DU!!!!!
underbart
2012-01-31

    Birgersdotter VIP
Varm kärleksfull och varm
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP