Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadar

Ja jag hör

ja du skadar mig

med dina ord

kan du förstå det?

 

du skadar mig med dina ord

och jag vill det inte längre

 

jag vill inte höra dina ord om mig

som säger mer om dig

 

ord

som säger mig

att du mår dåligt

att du lider

att du attackerar mig

för att du mår dåligt

jag är också en människa av kött och blod

jag har också känslor

jag är också människa




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-17 17:13



Bookmark and Share


  Rise Little One
Berörande text verkligen...
2012-11-19

  Bibbi VIP
Känns igen.
2012-11-19

    ej medlem längre
På Jorden
vi höra
icke lika

markera
för vaknan

och odla
eget skydd
2012-11-18

  Lars Hedlin
Känner en djup smärta..
2012-11-18

  Maj-Lis VIP
De kan göra riktigt ont
2012-11-17

    ej medlem längre
griper tag, ruskar om...
2012-11-17

  Anya VIP
Svårt med samspel när de gör ont.
2012-11-17

    ej medlem längre
berörande om schism
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP